Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko vaihtaa ylläpitopakettia isompaan?

Toki se sopii! Voit vaihtaa ylläpitopakettia isompaan vapaasti www-palvelussa. Vaihdosta laskutetaan jäljellä olevan laskutuskauden lisämäärä.

Voinko vaihtaa ylläpitopakettia pienempään?

 
Pienempään pakettiin vaihtaessa hankittu paketti on voimassa kuluvan sopimuskauden loppuun, jonka jälkeen paketti ja hinnoittelu vaihtuu automaattisesti haluamaasi.
 

Millaisia päivityksiä ylläpitoon kuuluu?

Ylläpitopaketista riippuen, teemme joustavasti myös päivityksiä sivustolle toiveittesi pohjalta. Palvelu on tarkoitettu suppeiden lisätoimintojen ja näkymien toteuttamiseen, joissa yksittäisen pyynnön toteuttaminen vie enintään 30 min työaikaa. Kerromme kyllä jos meistä näyttää siltä, että pyyntö on liian iso kuuluvaksi päivityspalveluun ja kerromme mitä toteutus maksaa. Ja koska meillä on hyvin paljon valmiita rutiineja ja kokemusta, kyllä 30 minuutin ajassa ehtii myös hyvin paljon tekemään.
 

Mitä Drupal- tai WordPress-versioita ylläpitopalvelunne tukee?

Rajaamme ylläpitopalvelun versioihin, joiden tietoturvaa edelleen ylläpidetään. Drupalin osalta tämä tarkoittaa versioita 6, 7, ja 8.
WordPressin osalta ylläpitopalvelumme tuemme versioita 4 ja 5. Jos sinulla on vanhempi sisällönhallinta käytössä, voit silti olla yhteydessä niin arvioidaan mahdollisuudet päivittää sivustosi nykyaikaan.
 

Teettekö uusia sivustoja?

Keskitymme lähinnä sivustojen ylläpitoon, mutta riippuen sivuston laajuudesta, voimme auttaa myös uusien sivustojen kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä!
 
 

Millaisia versiopäivityksiä sivuille tehdään?

 Ylläpitopalveluun kuuluu päivitykset sivuston ohjelmistoon ja moduuleihin, joiden päivitys on tehtävissä. Suurempitöiset päivitykset jotka vaativat suuresti lisätyötä (esim. päivitys Drupal 7 -> Drupal 8) ei ylläpitopakettiin kuulu vaan päivtykset rajoittuvat käytössä olevan ohjelmistokokonaisuuden korjauksiin ja tietoturvapäivityksiin.
 

Voitteko ylläpitää useampaa sivustoa?

 
Mielellämme, mutta sillä edellytyksellä että ko. sivustolla on hankittuna oma ylläpitopakettinsa eli ylläpitopaketti rajoittuu yksittäisen sivuston ylläpitoon.
 

Tarjoatteko 24/7 tukea?

Palveluaikamme ovat 10-17 maanantaista perjantaihin.
 

Miten voin lopettaa ylläpitopalvelun?

Voit lopettaa ylläpitopalvelun käytön ilmoittamalla siitä meille. Ylläpitopalveluissa on 30 päivän irtisanomisaika ja palvelu päättyy jo käynnissä olevan kauden päättyessä.