WordPress-palvelut

Voin auttaa joustavasti ja monipuolisesti sivustosi kehittämisessä, jotta saat siitä parhaimman hyödyn. Voin olla avuksi esimerkiksi seuraavin tavoin:

Ketterä kehitys tuntipohjaisesti

Autan joustavasti sivustosi kehittämisessä tuntipohjaisesti, á 80€/h.

Varmuuskopiointi kuntoon

Varmuuskopiointi on tärkeää, jottet menetä tärkeän työsi tuloksia. Verkossa sivustoilla on aina vaarana joutua haittaohjelman tai mun tietoturvaongelman kynsiin. Palvelin voi myös hajota tms. Välillä voit myös mokata ja hävittää sisältöä sivuilta. Viritän sivustollesi automaattisen varmuuskopioinnin ja neuvon miten voit tarvittaessa palauttaa sivustosi ongelmien ilmaantuessa. Varmuuskopiointi tehdään toiselle palvelimelle, jolloin se on tallessa vaikka sivustosi häviäisi tms.  Hinta: 15€/kk. 

Tietoturva ajantasalle

Teen erillisen testiversion sivustosta ja päivitän kaikki sivustolla käytössä olevat lisäosat ja teemat jne. Varmistan että päivitys onnistuu ongelmitta ja ajan tämän jälkeen samat päivitykset sivustolle. Hinta: 250€.

Sivuston ja sähköpostien siirto uudelle palveluntarjoajalle

Toimiiko sivustosi hitaasti tai epävakaasti tai maksatko sen isännöinnistä paljon? Monesti siirto jää tekemättä sen työläyden tai mahdollisten ongelmien pelossa. Hoidan sivustosi ja sähköpostitiliesi siirron saumattomasti niin, ettei sivuston toiminnassa ole katkoa tai muita ongelmia. Testaan sivuston toiminnan ennen sen julkaisua uudella palveluntarjoajalla. Hinta: 100€ (pelkkä sivusto). 180€ sivusto ja sähköpostit.

Sivuston ulkoasun kehittäminen

Onko sivustollasi elementtejä jotka ovat hieman viimeistelemättä tai kaipaisiko sivustosi pientä kasvojenkohotusta? Autan mielelläni ulkoasun skarppaamisessa ja suppeat päivitykset menee mainitulla kiinteällä hinnalla, isommat uudistukset sitten pitää sopia erikseen. Alk. 100€.

Sivuston mobiilitoiminnan skarppaus

Suurin osa verkkoselailuista tehdään tänä päivänä mobiilitse, joten sivuston erin0mainen toiminta mobiilipuhelimilla on kriittistä. Mobiilitoimivuus vaikuttaa myös sivuston hakukonenäkyvyyteen. Tarkistan sivuston mobiilitoiminnan ja teen tarvittaessa viilauksia sen parantamiseksi. Hinta: riippuen lähtötilanteesta.

Sivuston toiminnan nopeuttaminen eli optimointi

Hidas sivusto on ikävä käytettävä ja näkyy huonommin myös hakukoneissa. Usein se johtuu siitä, että sivustoa ei ole optimoitu kunnolla. Tarkistan sivuston suorityskyvyn käyttäen objektiivisia, kolmannen osapuolen palveluita ja teen tarvittavat optimoinnit jotta sivuston suorituskyky keskeisesti paranee. Optimointi parataa myös sivuston sijoitusta hakukonetuloksissa. 

Yksittäisen toiminnon toteutus sivuillesi

Onko sinulla ja sivustollasi tarpeita, joihin kaipaat apua? Kartoitan tarpeesi, ehdotan ratkaisua ja toteutan sen. 

Tukea sivustosi päivittämisen oppimisessa

Onko sivuillasi elementtejä, joita et osaa päivittää? Kerro tarpeistasi niin neuvon miten päästään kyseisen mustan laatikon sisälle!

Hakukoneoptimointi

Hakukonenäkyvyys on tärkeää, sillä suuri osa liikenteestä sivuillesi tulee suoraan hakukoneista. Kartoitan sen millä hakusanoilla sivuillesi tullaan, tutkin lähtötilanteen ja teen tarvittavia teknisiä toimenpiteitä hakukonenäkyvyyden parantamiseksi sekä neuvon miten sisältöjäsi voidaan kehittää jotta ne näkyisivät paremmin määrittämilläsi hakusanoilla.

Sivuston käytettävuuden parantaminen

Arvioin sivustosi käytettävyyttä, teen parannusehdotuksia ja korjauksia ehdotusten pohjalta. 

Heräsiko into sivustosi kehittämiseen?

Ota yhteyttä niin kartoitetaan tarpeesi. Olen mielelläni avuksesi!