Sivustojen ylläpitoa, skarppausta ja ketterää kehitystä

Valitse ylläpitopalvelu budjettisi ja tarpeittesi mukaan. Voin kehittää sivustoasi myös kertaluontoisina skarppauksina, jotka mahdollistavat sivuston toiminnan parantamisen nopeasti ja etukäteen määritettyyn hintaan. Teen kehitystä myös ketterästi, jolloin voit ostaa haluamasi määrän työtunteja ja käytän ne yhdessä määriteltyihin sivuston kehityskohteisiin. 

Ylläpito

Varmistan että sivut ovat jatkuvasti parhaassa terässä. Seuraamme tilannetta 24/7 ja vastaamme säännöllisistä huoltokierroksista ja päivityksistä.

Skarppaus ja ketterä kehitys

Skarppaus on kertaluontoinen harppaus kohti modernia ja toimivaa sivustoa. Selvitämme sivuston kipupisteet ja kehitämme sivustoa tarpeiden ja budjetin mukaisesti.

Ylläpitopaketit

Laskutus per kk
Laskutus per v

Perusylläpito

Pidämme huolen sivuston tietoturvasta ja toiminnasta.
48 / kuussa
 • Tietoturvapäivitykset
 • Varmuuskopiointi
 • Sivuston tilan seuranta
 • Tukisivusto
 • Erillinen kehitysversio
 • Versiointi
 • Versiopäivitykset: 3kk välein

Päivityskierroksilla

Laajennettu tuki, säännölliset auditoinnit ja remontit
197 / kuussa
 • Tietoturvapäivitykset
 • Varmuuskopiointi
 • Sivuston tilan seuranta
 • Tukisivusto
 • Erillinen kehitysversio
 • Versiointi
 • Versiopäivitykset: 1kk välein
 • Käyttötuki ja lisäkehitys
 • Toistuvat päivityskierrokset: 1 krt/vuodessa
 • Concierge/talkkari/tekninen partneri

Miten palvelu toimii käytännössä?

 1. Pyydä meiltä apua sähköpostilla, chatissä tai puhelimitse. Pyyntö kirjataan tukijärjestelmäämme.
 2. Vastaamme pikimmiten pyyntöösi ja kysymme tarvittaessa lisätietoja.
 3. Teemme tarvittavat päivitykset sivuston kehitysversioon ja tarkistamme sinulta, että päivitys varmasti vastaa toiveitasi.
 4. Kun olet hyväksynyt päivityksen, siirrämme päivitetyn version näkyviin. 

Ylläpitopalvelun ominaisuudet

Seurantaa ympäri vuorokauden

Sivustoilla on automaattinen ympärivuorokautinen monitorointi, joka ilmoittaa jollei sivusto toimi. Reagoimme ongelmatilanteisiin mahdollisimman nopeasti palveluaikoina ja muina aikoinakin mahdollisuuksien mukaan.

Tuki ja tukisivusto

Voit tehdä tukipyyntöjä sähköpostin, chatin tai puhelimen välityksellä. Kaikki pyynnöt ja niiden tiimoilta käyty kommunikaatio tallennetaan tukisivustolle, josta löydät ne tarvittaessa.

Erillinen kehitysversio

Sivustoilla on oma kehitysversionsa, johon päivitykset tehdään. Näet todelliset päivitykset ennen julkaisua ja voimme varmistaa sivuston toimimisen ennen julkaisua. Täysin ilman häiriöitä julkisella sivustolla.

Käyttötuki ja lisäkehitys

Autamme sinua päivittämään sivustoasi ja teemme tarvittavia päivityksiä puolestasi.

Varmuuskopiointi

Sivustojen sisällöt (tiedostot ja tietokanta) varmuuskopioidaan automaattisesti Amazonin S3-palveluun, joka sijaitsee erillään palvelimestasi. Näin tietosi ovat aina varmassa tallessa mahdollisten palvelimen ongelmatilanteiden tai tietoturvamurtojen varalta.

Toistuvat päivityskierrokset

Laajaan ylläpitopakettiin sisältyvät myös säännölliset päivityskierrokset. Näissä vuosittaisissa remonteissa sivusto kokonaisuutena tutkitaan tarkemmin ja tehdään laajemmat päivitykset asiakkaan ja sivuston tarpeiden pohjalta.

Sivustoskarppaukset JA KETTERÄ KEHITYS

Autan joustavasti myös ilman ylläpitosopimusta.
Voit siis tutustua palveluumme ja kehittää sivustoasi ilman sitoutumista, matalalla kynnyksellä. 

Voin olla avuksi esimerkiksi seuraavilla tavoin: 

Ketterä kehitys tuntipohjaisesti (alk. 120€)

Autan joustavasti sivustosi kehittämisessä. Voit ostaa haluamasi määrän tunteja sivustosi kehittämiseen. Pidän kirjaa käytetystä ajasta minuuttien tarkkuudella.

Voit käyttää ammattiaikaani joustavasti esim. allaolevien asioiden kehittämiseen. Voin myös auttaa sinua minkä tahansa verkkovieestintään liittyvän kanssa, missä nyt osaan olla avuksi.

Hinnat: 1-3h/120€, 3-5h/100€/h, enemmän tunteja: 90€/h.

Sparraus ja konsultointi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Varmuuskopiointi kuntoon (50€)

Varmuuskopiointi on tärkeää, jottet menetä tärkeän työsi tuloksia. Verkossa sivustoilla on aina vaarana joutua haittaohjelman tai mun tietoturvaongelman kynsiin. Palvelin voi myös hajota tms. Välillä voit myös mokata ja hävittää sisältöä sivuilta. Viritän sivustollesi automaattisen varmuuskopioinnin ja neuvon miten voit tarvittaessa palauttaa sivustosi ongelmien ilmaantuessa. Varmuuskopiointi tehdään toiselle palvelimelle, jolloin se on tallessa vaikka sivustosi häviäisi tms. 

Tietoturva ajantasalle

Tarkistan sivustolla käytössä olevat ohjelmaversiot ja arvioin muuten tietoturvaa. Päivitän sivuston ohjelmistot siltä osin, kun julkaistuja tietoturvapäivityksiä ko. ohjelmistoihin on saatavilla ja kerron mikäli suurempaa remonttia sivuston tietoturvaa koskien kannattaisi harkita. 

Sivuston siirto uudelle palveluntarjoajalle (80€)

Toimiiko sivustosi hitaasti tai epävakaasti tai maksatko sen isännöinnistä paljon? Monesti siirto jää tekemättä sen työläyden tai mahdollisten ongelmien pelossa. Hoidan sivustosi ja sähköpostitiliesi siirron saumattomasti niin, ettei tästä tule pitkää katkoa tai muuta ongelmia. Testaan sivuston toiminnan ennen sen julkaisua uudella palveluntarjoajalla. 

Sivuston ulkoasun kehittäminen (alk. 120€)

Onko sivustollasi elementtejä jotka ovat hieman viimeistelemättä tai kaipaisiko sivustosi pientä kasvojenkohotusta? Autan mielelläni ulkoasun skarppaamisessa ja suppeat päivitykset menee mainitulla kiinteällä hinnalla, isommat uudistukset sitten pitää sopia erikseen.

 

Nettipalvelujen tehokas käyttö, tarpeittesi pohjalta

Verkko on täynnä ilmaisia ja maksullisia työkaluja ja niistä voi olla paljon apua toimintasi tehostamiseen esim. ryhmätyöskentelyssä, viestinnässä, markkinoinnissa jne. Käytän suurta määrää palveluja säännöllisesti. Paljon työkaluja saa ilmaiseksikin käyttöön, mutta tässä runsaudenpulassa voi olla vaikea tietää mikä omaan budjettiin ja tarpeisiin on sopiva.  Osaan neuvoa toimintaasi, tarpeisiisi ja budjettiisi sopivia työkaluja ja tarvittaessa integroida niitä verkkosivuillesi (esim. chatti, ryhmäkommunikaatio, projektinhallinta, sosiaalinen media jne). 

Sivuston mobiilitoiminnan skarppaus

Suurin osa verkkoselailuista tehdään tänä päivänä mobiilitse, joten sivuston erin0mainen toiminta mobiilipuhelimilla on kriittistä. Mobiilitoimivuus vaikuttaa myös sivuston hakukonenäkyvyyteen. Tarkistan sivuston mobiilitoiminnan ja teen tarvittaessa viilauksia sen parantamiseksi. 

Sivuston toiminnan nopeuttaminen (200€)

Hidas sivusto on ikävä käytettävä ja näkyy huonommin myös hakukoneissa. Usein se johtuu siitä, että sivustoa ei ole optimoitu oikein. Tarkistan sivuston suorityskyvyn käyttäen objektiivisia, kolmannen osapuolen palveluita ja teen viilauksia suorituskyvyn parantamiseksi.

Yksittäisen toiminnon toteutus sivuillesi

Onko sinulla ja sivustollasi tarpeita, joihin kaipaat apua? Kartoitan tarpeesi, ehdotan ratkaisua ja toteutan sen. 

Tukea sivustosi päivittämisen oppimisessa

Onko sivuillasi "mustia laatikoita" eli elementtejä joita et osaa päivittää mutta joiden ulkoasuun tai sisältöön haluaisit vaikuttaa? Kerro tarpeistasi niin neuvon miten päästään kyseisen mustan laatikon sisälle!

Hakukoneoptimointi

Hakukonenäkyvyys on tärkeää, sillä suuri osa liikenteestä sivuillesi tulee suoraan hakukoneista. Kartoitan sen millä hakusanoilla sivuillesi tullaan, tutkin lähtötilanteen ja teen tarvittavia teknisiä toimenpiteitä hakukonenäkyvyyden parantamiseksi sekä neuvon miten sisältöjäsi voidaan kehittää jotta ne näkyisivät paremmin määrittämilläsi hakusanoilla.

Sosiaalisen median näkyvyyden parantaminen

Sosiaalinen media on tärkeä osa näkyvyyttäsi verkossa. Mitä sosiaalisia median kanavia käytät? Onko sinulla SoMe-strategia? Miten sisältösi näkyvät sosiaalisessa mediassa? Kartoitan tilanteen ja autan parantamaan näkyvyyttäsi. 

 

Sivuston saavutettavuuden parantaminen (näkö-, liike- ym. rajoitteet)

On tärkeää että sivustosi toimisi hyvin eri näkö-, liike tai muista rajoitteista huolimatta. Tarkistan sivustosi saavutettavuuden ja teen tarvittavat tekniset säädöt saavutettavuuden parantamiseksi sekä neuvon miten tämä kannattaa ottaa jatkossa sisällöntuotannossa huomioon. 

Sivuston kääntäminen toiselle kielelle

Sivuston lokalisointi eli toteutus eri kielille vaatii hieman teknistä säätöä ja siihen liittyy monesti omia pulmiaan. Toteutan teknisesti pohjat uudelle haluamallesi kielelle sekä neuvon käännösten tekemisessä. Itse sisällöntuotanto jää sinulle, ellet halua siihenkin apua (sovitaan erikseen). 

Sivuston käytettävuuden parantaminen

Arvioin sivustosi käytettävyyttä, teen parannusehdotuksia ja korjauksia ehdotusten pohjalta. 

Heräsiko into sivustosi kehittämiseen?

Ota yhteyttä niin kartoitetaan tarpeesi. Olen mielelläni avuksesi!