WordPress-sivustojen ylläpitoa, skarppausta ja ketterää kehitystä

Valitse ylläpitopalvelu budjettisi ja tarpeittesi mukaan. Voin kehittää sivustoasi myös kertaluontoisina skarppauksina, jotka mahdollistavat sivuston toiminnan parantamisen nopeasti ja etukäteen määritettyyn hintaan. Teen kehitystä myös ketterästi, jolloin voit ostaa haluamasi määrän työtunteja ja käytän ne yhdessä määriteltyihin sivuston kehityskohteisiin. 

Ylläpito

Varmistan että sivut ovat jatkuvasti parhaassa terässä. Seuraamme tilannetta 24/7 ja vastaamme säännöllisistä huoltokierroksista ja päivityksistä.

Skarppaus ja ketterä kehitys

Skarppaus on kertaluontoinen harppaus kohti modernia ja toimivaa sivustoa. Selvitämme sivuston kipupisteet ja kehitämme sivustoa tarpeiden ja budjetin mukaisesti.

Ylläpitopaketit

Laskutus per kk
Laskutus per v

Perusylläpito

Pidämme huolen sivuston tietoturvasta ja toiminnasta.
48 / kuussa
 • Tietoturvapäivitykset
 • Varmuuskopiointi
 • Sivuston tilan seuranta
 • Tukisivusto
 • Erillinen kehitysversio
 • Versiointi
 • Versiopäivitykset: 3kk välein

Päivityskierroksilla

Laajennettu tuki, säännölliset auditoinnit ja remontit
197 / kuussa
 • Tietoturvapäivitykset
 • Varmuuskopiointi
 • Sivuston tilan seuranta
 • Tukisivusto
 • Erillinen kehitysversio
 • Versiointi
 • Versiopäivitykset: 1kk välein
 • Käyttötuki ja lisäkehitys
 • Toistuvat päivityskierrokset: 1 krt/vuodessa

Miten palvelu toimii käytännössä?

 1. Pyydä meiltä apua sähköpostilla, chatissä tai puhelimitse. Pyyntö kirjataan tukijärjestelmäämme.
 2. Vastaamme pikimmiten pyyntöösi ja kysymme tarvittaessa lisätietoja.
 3. Teemme tarvittavat päivitykset sivuston kehitysversioon ja tarkistamme sinulta, että päivitys varmasti vastaa toiveitasi.
 4. Kun olet hyväksynyt päivityksen, siirrämme päivitetyn version näkyviin. 

Ylläpitopalvelun ominaisuudet

Seurantaa ympäri vuorokauden

Sivustoilla on automaattinen ympärivuorokautinen monitorointi, joka ilmoittaa jollei sivusto toimi. Reagoimme ongelmatilanteisiin mahdollisimman nopeasti palveluaikoina ja muina aikoinakin mahdollisuuksien mukaan.

Tuki ja tukisivusto

Voit tehdä tukipyyntöjä sähköpostin, chatin tai puhelimen välityksellä. Kaikki pyynnöt ja niiden tiimoilta käyty kommunikaatio tallennetaan tukisivustolle, josta löydät ne tarvittaessa.

Erillinen kehitysversio

Sivustoilla on oma kehitysversionsa, johon päivitykset tehdään. Näet todelliset päivitykset ennen julkaisua ja voimme varmistaa sivuston toimimisen ennen julkaisua. Täysin ilman häiriöitä julkisella sivustolla.

Käyttötuki ja lisäkehitys

Autamme sinua päivittämään sivustoasi ja teemme tarvittavia päivityksiä puolestasi.

Varmuuskopiointi

Sivustojen sisällöt (tiedostot ja tietokanta) varmuuskopioidaan automaattisesti Amazonin S3-palveluun, joka sijaitsee erillään palvelimestasi. Näin tietosi ovat aina varmassa tallessa mahdollisten palvelimen ongelmatilanteiden tai tietoturvamurtojen varalta.

Toistuvat päivityskierrokset

Laajaan ylläpitopakettiin sisältyvät myös säännölliset päivityskierrokset. Näissä vuosittaisissa remonteissa sivusto kokonaisuutena tutkitaan tarkemmin ja tehdään laajemmat päivitykset asiakkaan ja sivuston tarpeiden pohjalta.

Sivustoskarppaukset
ja ketterä kehitys

Autan joustavasti myös ilman ylläpitosopimusta, matalalla kynnyksellä.
Voin olla avuksi esimerkiksi seuraavilla tavoin: 

Ketterä kehitys tuntipohjaisesti

Autan joustavasti sivustosi kehittämisessä tuntipohjaisesti, á 80€/h.

Varmuuskopiointi kuntoon

Varmuuskopiointi on tärkeää, jottet menetä tärkeän työsi tuloksia. Verkossa sivustoilla on aina vaarana joutua haittaohjelman tai mun tietoturvaongelman kynsiin. Palvelin voi myös hajota tms. Välillä voit myös mokata ja hävittää sisältöä sivuilta. Viritän sivustollesi automaattisen varmuuskopioinnin ja neuvon miten voit tarvittaessa palauttaa sivustosi ongelmien ilmaantuessa. Varmuuskopiointi tehdään toiselle palvelimelle, jolloin se on tallessa vaikka sivustosi häviäisi tms.  Hinta: 15€/kk. 

Tietoturva ajantasalle

Teen erillisen testiversion sivustosta ja päivitän kaikki sivustolla käytössä olevat lisäosat ja teemat jne. Varmistan että päivitys onnistuu ongelmitta ja ajan tämän jälkeen samat päivitykset sivustolle. Hinta: 250€.

Sivuston ja sähköpostien siirto uudelle palveluntarjoajalle

Toimiiko sivustosi hitaasti tai epävakaasti tai maksatko sen isännöinnistä paljon? Monesti siirto jää tekemättä sen työläyden tai mahdollisten ongelmien pelossa. Hoidan sivustosi ja sähköpostitiliesi siirron saumattomasti niin, ettei sivuston toiminnassa ole katkoa tai muita ongelmia. Testaan sivuston toiminnan ennen sen julkaisua uudella palveluntarjoajalla. Hinta: 100€ (pelkkä sivusto). 180€ sivusto ja sähköpostit.

Sivuston ulkoasun kehittäminen

Onko sivustollasi elementtejä jotka ovat hieman viimeistelemättä tai kaipaisiko sivustosi pientä kasvojenkohotusta? Autan mielelläni ulkoasun skarppaamisessa ja suppeat päivitykset menee mainitulla kiinteällä hinnalla, isommat uudistukset sitten pitää sopia erikseen. Alk. 100€.

Sivuston mobiilitoiminnan skarppaus

Suurin osa verkkoselailuista tehdään tänä päivänä mobiilitse, joten sivuston erin0mainen toiminta mobiilipuhelimilla on kriittistä. Mobiilitoimivuus vaikuttaa myös sivuston hakukonenäkyvyyteen. Tarkistan sivuston mobiilitoiminnan ja teen tarvittaessa viilauksia sen parantamiseksi. Hinta: riippuen lähtötilanteesta.

Sivuston toiminnan nopeuttaminen eli optimointi

Hidas sivusto on ikävä käytettävä ja näkyy huonommin myös hakukoneissa. Usein se johtuu siitä, että sivustoa ei ole optimoitu kunnolla. Tarkistan sivuston suorityskyvyn käyttäen objektiivisia, kolmannen osapuolen palveluita ja teen tarvittavat optimoinnit jotta sivuston suorituskyky keskeisesti paranee. Optimointi parataa myös sivuston sijoitusta hakukonetuloksissa. 

Yksittäisen toiminnon toteutus sivuillesi

Onko sinulla ja sivustollasi tarpeita, joihin kaipaat apua? Kartoitan tarpeesi, ehdotan ratkaisua ja toteutan sen. 

Tukea sivustosi päivittämisen oppimisessa

Onko sivuillasi elementtejä, joita et osaa päivittää? Kerro tarpeistasi niin neuvon miten päästään kyseisen mustan laatikon sisälle!

Hakukoneoptimointi

Hakukonenäkyvyys on tärkeää, sillä suuri osa liikenteestä sivuillesi tulee suoraan hakukoneista. Kartoitan sen millä hakusanoilla sivuillesi tullaan, tutkin lähtötilanteen ja teen tarvittavia teknisiä toimenpiteitä hakukonenäkyvyyden parantamiseksi sekä neuvon miten sisältöjäsi voidaan kehittää jotta ne näkyisivät paremmin määrittämilläsi hakusanoilla.

Sivuston kääntäminen toiselle kielelle

Sivuston lokalisointi eli toteutus eri kielille vaatii hieman teknistä säätöä ja siihen liittyy monesti omia pulmiaan. Toteutan teknisesti pohjat uudelle haluamallesi kielelle sekä neuvon käännösten tekemisessä. Itse sisällöntuotanto jää sinulle, ellet halua siihenkin apua (sovitaan erikseen). 

Sivuston käytettävuuden parantaminen

Arvioin sivustosi käytettävyyttä, teen parannusehdotuksia ja korjauksia ehdotusten pohjalta. 

Heräsiko into sivustosi kehittämiseen?

Ota yhteyttä niin kartoitetaan tarpeesi. Olen mielelläni avuksesi!